Büttner geeft toe: Iedereen zit ook met z’n hoofd bij de bekerfinale

Büttner geeft toe: "Iedereen zit ook met z’n hoofd bij de bekerfinale"

23-04-2017 17:39
21

Alexander Büttner ontkent niet dat Vitesse slap en apathisch voor de dag kwam tegen koploper Feyenoord. Dat had volgens de linksback te maken met de bekerfinale van volgende week.

Büttner stelt na de kansloze nederlaag tegen Feyenoord (0-2) vast dat hij en zijn teamgenoten er met hun hoofd niet volledig bij waren. "Dat je de bekerfinale speelt, heb je verdiend. Iedereen zit ook met z'n hoofd bij de bekerfinale", vertelt de vleugelverdediger, die zelf ook ongelukkig speelde, aan FOX Sports.

"Maar goed, dit is een wedstrijd op zich. Wij probeerden het Feyenoord moeilijk te maken. Nu moeten we gewoon de knop omzetten om de wedstrijd van het jaar te spelen en te proberen die beker binnen te halen."

Vitesse-aanvoerder Guram Kashia onderschrijft de woorden van Büttner niet. Hij vond het duel met Feyenoord net zo belangrijk als de bekerfinale van volgende week (tegenstander: AZ). "De finale heeft niks te maken met dit duel. Dat is geen excuus. We hebben nu een week om ons voor te bereiden op de wedstrijd van ons leven."