"Ik heb gehoord dat er extra veel Feyenoord-fans naar Excelsior komen"

23 april om 18:08

Tonny Vilhena hangt nog geen slingers op na de zege op Vitesse (0-2). De middenvelder van Feyenoord is blij met de drie cruciale punten, maar blijft terughoudend. "Je weet het nooit hè", zegt hij na afloop tegen FOX Sports.

"Het geeft vertrouwen, dat nemen we mee. Maar tegen Excelsior kan het ook lastig worden", vervolgt de middenvelder van de Rotterdammers. Feyenoord won met veel gemak van Vitesse, maar Vilhena ziet nog een verbeterpunt. "We waren de laatste fase van de eerste helft slordig. In de tweede helft pakten we het weer goed op, toen kregen we nog een aantal kansen."

"We zijn elke wedstrijd gedreven. Elke wedstrijd moet je weer als een finale spelen. Het is mooi dat we gewonnen hebben", aldus Vilhena. Volgend weekend is er geen Eredivisie-voetbal wegens de KNVB Bekerfinale. "Of het vervelend is voor ons? Ik denk dat we nu gewoon onze rust kunnen pakken en ons goed kunnen focussen op Excelsior over twee weken. Ik heb gehoord dat er extra veel Feyenoord-fans naar Excelsior komen. Dat is alleen maar mooi voor ons."