Jörgensen: Zoiets heb ik nooit eerder meegemaakt. Ze zijn gek, haha

Jörgensen: "Zoiets heb ik nooit eerder meegemaakt. Ze zijn gek, haha"

23-04-2017 21:31
14

Nicolai Jörgensen en Steven Berghuis hebben zondagmiddag genoten van de Feyenoord-fans in de Gelredome. Het leek tijdens Vitesse-Feyenoord (0-2) wel alsof de Eredivisie-koploper een thuiswedstrijd afwerkte: zó veel fans van de Rotterdamse ploeg waren er aanwezig. 

Aan de lange zijdes van het stadion stikte het van de Feyenoord-fans, merkte ook Jörgensen. "Ik zag alleen maar Feyenoord-fans toen ik naar de kant liep, terwijl normaal gesproken daar toch echt supporters van de thuisclub zitten. Het was geweldig om te zien", aldus de Deen in gesprek met Metro. Jörgensen nam in Arnhem beide treffers voor zijn rekening. 

"Hun steun betekent alles voor ons. We speelden een uitwedstrijd, maar op zo’n manier heb je het gevoel dat je met twaalf man bent. Zoiets heb ik nooit eerder meegemaakt. Ze zijn gek, haha, en wij hebben ze nodig."

Ook Berghuis vond het fantastisch om mee te maken. "In Heerenveen zaten er ook al aardig wat van onze fans in de thuisvakken, maar nu was het extreem. Mooi hè, dat is nou echt Feyenoord. Bij Excelsior klimmen ze het dak van het stadion op, denk ik."