Excelsior-fans verkopen kaarten kampioenswedstrijd Feyenoord tegen woekerprijzen

Excelsior-fans verkopen kaarten kampioenswedstrijd Feyenoord tegen woekerprijzen

24-04-2017 08:44
43

Fans van Excelsior grijpen de kampioenswedstrijd van Feyenoord op Woudestein aan om eens goed te kunnen cashen. Maandagochtend worden kaarten aangeboden tegen woekerprijzen.

Een rondje op Marktplaats leert dat de nodige Excelsior-fans de ontwikkelingen van zondag zien als een goede reden om de kaarten voor de wedstrijd op 7 mei te verkopen aan de beste bieder. Feyenoord bouwde de voorsprong uit naar vier punten en heeft aan één zege in de laatste twee competitieduels genoeg om het eerste kampioenschap sinds 1999 te pakken.

Om bij dat historische moment te zijn, moeten Feyenoord-fans wel grof geld betalen. De kaarten worden voor zo'n duizend euro per stuk aangeboden op Marktplaats, met 4000 euro als uitschieter. Dan heb je wel een business seat ticket plus een parkeerplaats.

Verplaatsing naar De Kuip
Het gekscherende idee om de kampioenswedstrijd van Feyenoord tegen Excelsior te verplaatsen naar De Kuip, werd zondag afgeschoten. De KNVB staat dat niet toe, omdat een extra thuiswedstrijd ontegenzeggelijk voordeel oplevert voor de koploper van de Eredivisie.