Veel lof voor Blind: 'Een van de slimste spelers waar ik ooit mee gespeeld heb'

Veel lof voor Blind: 'Een van de slimste spelers waar ik ooit mee gespeeld heb'

24-04-2017 16:38
12

Ander Herrera steekt na de 2-0 zege van Manchester United op Burnley de loftrempet over diverse teamgenoten. Ook over het optreden van Daley Blind is de Spaanse middenvelder enthousiast.

De oud-Ajacied maakte indruk in de defensie. "Daley heeft niet elke wedstrijd gespeeld, maar hij was fantastisch. Hij is niet de langste en niet de snelste, maar hij is een van de slimste spelers waar ik ooit mee gespeeld heb", aldus Herrera op de clubsite.

Herrera is ook blij voor Anthony Martial, die zondag trefzeker was. "Het was zijn eerste wedstrijd als spits dit seizoen en hij was geweldig. Hij hield de bal vast, bood de ploeg oplossingen en scoorde prachtig." Mede daardoor trok United met 2-0 aan het langste eind. De spelers van The Red Devils droegen de zege op aan hun geblesseerde teamgenoten Zlatan Ibrahimovic en Marcos Rojo.

"Ibrahimovic is 35, heeft alles gewonnen en vijftien of zestien jaar op het hoogste niveau gespeeld. Dit is de eerste keer dat hij zo zwaar geblesseerd is geraakt. We leven met hem mee", aldus de Spanjaard. "Marcos was op het beste moment in zijn loopbaan. Deze zege is voor hen."