Jullie laten je door Elia in de maling nemen. Wat een gozer, joh

"Jullie laten je door Elia in de maling nemen. Wat een gozer, joh"

25-04-2017 08:02
42

Het bezoek van Feyenoord aan Vitesse leek afgelopen weekend haast op een invasie. Toch claimde Eljero Elia dat hij niet in de gaten had dat er zo veel Rotterdamse fans op de tribune zaten. Onzin, stelt Steven Berghuis.

"Of je dat merkt al speler? Wat denk je zelf?", reageert de rechtsbuiten in het Algemeen Dagblad. "Dit was zo massaal, dat viel niet te missen. Nee, ook niet als je op het veld staat." Volgens Berghuis moeten de uitspraken van Elia dan ook met een korreltje zout worden genomen. "Jullie laten je door Elia in de maling nemen. Wat een gozer, joh."

"Zo veel mensen in al die vakken die opsprongen bij doelpunten van ons en dat niet in de gaten hebben?", vervolgt de huurling van Watford. "Wat een geweldige club is Feyenoord toch, ik ga echt dagelijks met een glimlach naar de Kuip."

Ook Dirk Kuyt geniet van de Feyenoord-fans. "De mensen voelen dat we geschiedenis kunnen gaan schrijven en willen daar allemaal bij zijn", zegt de captain. "We hadden in Arnhem het idee dat we een thuiswedstrijd speelden. Dat zal straks op Woudestein niet anders zijn."