'City, United en Bayern azen op ontevreden bankzitter van Tottenham Hotspur'

25 april om 09:54

Kyle Walker gaat zich komende zomer beraden op zijn toekomst bij Tottenham Hotspur. De Engelse international mag zich in de belangstelling verheugen van Manchester City, Manchester United en Bayern München.

Walker heeft al een gesprek gehad met manager Mauricio Pochettino over de plannen van Tottenham voor komend seizoen, meldt The Telegraph. De 26-jarige rechtsback kwam dit seizoen 29 keer in actie in de Premier League, maar in het FA Cup-duel met Chelsea kreeg tot zijn onvrede Kieran Trippier de voorkeur.

Een transfer is financieel ook zeer aantrekkelijk voor Walker, die op White Hart Lane ruim 80.000 euro per week verdient. City, United en Bayern willen veel meer betalen dan dat. Als Spurs Walker wil behouden, lijkt het met een betere aanbieding te moeten komen. Overigens aast City ook op Danny Rose, terwijl United aan Eric Dier denkt.

"Als clubs geïnteresseerd zijn in onze spelers, moeten ze bij voorzitter Daniel Levy aankloppen", reageerde Pochettino onlangs. "Als een speler wil vertrekken, ligt de beslissing altijd bij de club. Alle spelers hebben nog contracten voor twee, drie jaar, minimaal. Wij maken ons geen zorgen."