'Bosz krijgt bij Ajax intern voorzichtige kritiek na keuze richting PSV-uit'

'Bosz krijgt bij Ajax intern voorzichtige kritiek na keuze richting PSV-uit'

25-04-2017 22:07
93

De keuze van Peter Bosz om zondag tegen PSV een amper gewijzigd Ajax het veld in te sturen, is hem intern op wat kritiek komen te staan. Dat stelt Freek Jansen, Ajax-watcher van Voetbal International.

Bosz wisselde na Schalke-uit slechts op één positie: Dolberg kwam in de ploeg voor Justin Kluivert, waardoor Bertrand Traoré naar rechts schoof. En dat terwijl Ajax een zeer brede selectie heeft. "Intern is er ook een beetje kritiek geweest maandag op Bosz", aldus Jansen bij Natafelen op FOX Sports.

"Dat is dan de bekende vijfde colonne. Als het minder gaat, staan die gelijk op. Ze hebben zoiets van: de selectie is breed genoeg. Je weet al heel lang dat je Schalke-uit en PSV-uit hebt. Schalke liep uit de hand qua vermoeidheid en dan wisselt hij één keer", aldus Jansen, "Dat kan een keuze zijn, maar hij moest Younes in de rust wisselen met als oorzaak totale vermoeidheid. Traoré ook. En De Ligt heeft toch ook een volledige wedstrijd tegen Schalke gespeeld. Dan denk ik: je hebt toch een bank met spelers waar je hier en daar zou kunnen wisselen."

No Poll