Nouri: Laten we zo snel mogelijk in de Johan Cruijff Arena gaan spelen

Nouri: "Laten we zo snel mogelijk in de Johan Cruijff Arena gaan spelen"

25-04-2017 22:21
20

Abdelhak Nouri en Donny van de Beek zijn heel blij met de naamswijziging van de Arena. Zij zullen, als er geen gekke dingen gebeuren, volgend seizoen in de Johan Cruijff Arena voetballen.

"Ik kijk ernaar uit, echt waar. Ik vind het geweldig", zegt Nouri tegen FOX Sports. "Van mij mocht het al eerder gebeuren. Maar dat soort dingen kunnen niet één-twee-drie gaan. Het was even wachten, maar het is eindelijk gebeurd. Het is gewoon mooi. Laten we zo snel mogelijk in de Johan Cruijff Arena gaan spelen. Als je aan Ajax denkt, denk je aan Johan Cruijff. Waarom zou het niet passen? Het klopt helemaal."

Collega Van de Beek is net zo enthousiast. "Iedereen heeft hier heel lang op gewacht natuurlijk. Het heeft een tijdje geduurd, maar eigenlijk wist iedereen dat het vroeg of laat een keer moest gebeuren. Het is heel mooi nieuws", aldus Van de Beek. "We hoeven er niet over te praten of hij het wel of niet verdiend heeft. Dat weet iedereen wel. De Johan Cruijff Arena is toch een stuk mooier dan gewoon de Arena."