'AS Roma staat open voor Strootman-transfer; PSG-ster bovenaan verlanglijst'

26 april om 15:32

AS Roma ziet zich mogelijk gedwongen om Kevin Strootman in de zomer te verkopen. Het contract van de Oranje-international loopt in de zomer van 2018 af en er is nog altijd geen akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis. 

Tijdens de naderende transferwindow heeft Rome een laatste kans om flink te verdienen aan de 27-jarige Strootman, die sinds 2013 in de Italiaanse hoofdstad actief is. Monchi, het transferbrein van Sevilla, krijgt per komende zomer de touwtjes in handen bij AS Roma. De technisch directeur zou bereid zijn om Strootman van de hand te doen. Volgens La Gazzetta dello Sport hebben Internazionale en Olympique Marseille belangstelling voor de oud-speler van PSV, FC Utrecht en Sparta.

Monchi denkt aan een oude bekende als de perfecte opvolger voor Strootman. Hij hoopt Gregorz Krychowiak los te kunnen weken bij Paris Saint-Germain. Krychowiak werd in 2014 door Monchi naar Sevilla gehaald. Afgelopen zomer betaalde PSG zo'n veertig miljoen voor de Poolse controleur. In Parijs zit hij echter vooral op de bank.