'Zoals we tegen Ajax speelden, dan hoor je eigenlijk kampioen te worden'

'Zoals we tegen Ajax speelden, dan hoor je eigenlijk kampioen te worden'

27-04-2017 14:52
111

Jeroen Zoet heeft een dubbel gevoel over het mislukte seizoen van PSV. De Eindhovenaren staan in mei met lege handen, weet de doelman, maar dat heeft in zijn ogen zéker niet te maken met een gebrek aan kwaliteit. 

"We moeten met zijn allen heel goed bespreken en evalueren hoe het kan dat we met onze kwaliteiten zó veel punten hebben laten liggen. Als je ziet hoe we tegen Ajax speelden, dan hoor je eigenlijk kampioen te worden", zegt Zoet in gesprek met Voetbal International. 

Wedden

Meer odds

"Dan weet je welke kwaliteiten er in de ploeg zitten. En dan baal je des te meer dat het er niet vaak genoeg is uitgekomen. Dat bedoel ik met dat dubbele gevoel. Het is voor mij moeilijk in te schatten wat er komende zomer bij PSV gaat gebeuren. Ik weet niet hoe lang ieders contract nog doorloopt, wat de wensen van de club en van sommige spelers zijn."

"Voor ons is het zaak dat we de lijn van de wedstrijd tegen Ajax doortrekken en ook onze laatste twee wedstrijden winnen", vervolgt de goalie van Oranje. "Zodat we toch nog met een beetje goed gevoel de interlandperiode en de zomer in kunnen."