Feyenoord vraagt tientje voor bijwonen schaaluitreiking: 'Al ruim dertigduizend'

Feyenoord vraagt tientje voor bijwonen schaaluitreiking: 'Al ruim dertigduizend'

27-04-2017 18:42
75

Feyenoord-supporters kunnen voor tien euro bij de schaaluitreiking zijn, mocht Feyenoord volgende week kampioen worden op Woudestein. Het feest zal echter in De Kuip plaatsvinden en dus niet in het stadion van Excelsior. 

Als Feyenoord volgende week zondag de titel pakt, reist de selectie na het duel met Excelsior snel naar De Kuip om daar de schaal in ontvangst te nemen. Supporters uit het uitvak moeten dus als de bliksem naar de andere kant van Rotterdam na de wedstrijd. ''De ruim vierhonderd mensen die via Feyenoord een kaart voor het uitvak hebben weten te bemachtigen, zijn ook welkom in De Kuip", zegt een woordvoerder van Feyenooord tegen RTV Rijnmond.

"Daar houden we een plekje voor gereserveerd en zij kunnen ook gratis naar binnen. Ze moeten wel zorgen dat ze of één of andere manier, voor de spelersbus uit, heel snel van Woudestein bij De Kuip zijn. Ze hoeven dus geen keuze te maken." Fans met een seizoenskaart kunnen voor een tientje De Kuip binnenkomen, om daar Excelsior - Feyenoord te kijken. "Zij kunnen één kaart per persoon terugkopen. Dat zullen er al ruim dertigduizend zijn."

"Afhankelijk van hoe wij de schermen gaan neerzetten, wordt er een capaciteit bepaald. Daarna kunnen wij zeggen hoe veel meer plaatsen er beschikbaar komen. De capaciteit zal in ieder geval tussen de 30.000 en de 45.000 plaatsen liggen. ''