Ik moet me ontwikkelen bij mijn club voor ik kans maak op Oranje

"Ik moet me ontwikkelen bij mijn club voor ik kans maak op Oranje"

30-04-2017 11:09
7

Timothy Fosu-Mensah heeft het met Zlatan Ibrahimovic en Daley Blind veel over Ajax. Het trio van Manchester United heeft een verleden in Amsterdam en daar spreekt men regelmatig over, vertelt Fosu-Mensah tegen Ajax1.nl

"Ik heb het met Zlatan en Daley veel over Ajax", aldus Fosu-Mensah. "In het begin vroeg Zlatan waar ik vandaan kwam. We hadden het over mijn jeugd in de Bijlmer en dat hij vroeger in Diemen heeft gewoond. Zlatan vertelt vaak hoe hij genoten heeft van zijn tijd bij Ajax en we hebben het vaak over de club. Het klikte meteen met Zlatan. Met Daley heb ik het zelfs nu nog vaak over Ajax. We volgen Ajax allebei op de voet."

Wedden

Meer odds

De verdediger is onder de indruk van wat Ajax momenteel laat zien. "Het huidige Ajax is goed. Ik ken natuurlijk veel spelers. Ze spelen fris voetbal en het is een leuk jong team. Ze staan in de halve finale van de Europa League en dat zegt wel hoe goed ze bezig zijn. Ik ken veel jongens uit de jeugd en ik weet wat hun kwaliteiten zijn, dus het verbaast me niet dat ze het zo goed doen."

Fosu-Mensah speelt bij Jong Oranje en denkt nog niet aan het grote Oranje. "Ik moet me ontwikkelen bij mijn club voor ik kans maak op Oranje. Ik ben daar dus niet mee bezig en ik ben vooral bezig mezelf te ontwikkelen. A-international worden is natuurlijk een jongensdroom, maar dat is nog afwachten."