Update: Kaars wordt profvoetballer en speelt twee jaar in de Jupiler League

Update: Kaars wordt profvoetballer en speelt twee jaar in de Jupiler League

05-05-2017 23:50
9

Dennis Kaars heeft een tweejarige aanbieding van FC Den Bosch op zak, meldt NH. De amateursensatie van Derde Divisionist De Dijk ging maandag in gesprek met de Jupiler League-club.

"Den Bosch heeft mij zien spelen tegen Jong FC Den Bosch en toen speelde ik best een goeie wedstrijd", verklaart Kaars tegen het eerdergenoemde medium. "Ze hebben een aanbieding bij mij neergelegd die interessant is. Ze nemen best een risico omdat ik nog nooit op dat niveau gespeeld hebt. Daar spreekt vertrouwen uit. Ik ga 'm de komende dagen met wat mensen bespreken en erover nadenken."

Kaars maakte dit seizoen al veertig (!) doelpunten. Mede door zijn productie werd De Dijk afgelopen week kampioen. "Mocht ik het avontuur aangaan bij Den Bosch of een andere club in het betaalde voetbal zal ik proberen minimaal de heft van mijn productie van dit seizoen te halen."

Update 5 mei, 23.50: Dennis Kaars heeft officieel zijn transfer naar FC Den Bosch te pakken. De club meldt op haar site dat de speler voor twee seizoenen heeft getekend bij de Jupiler League-club. Kaars ziet daarmee een langgekoesterde wens in vervulling gaan. "De afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt om FC Den Bosch nog steviger op weg te helpen naar een gezonde toekomst. We zijn het nieuwe verhaal van de club aan het schrijven en zijn erg blij dat Dennis voor FC Den Bosch heeft gekozen, ondanks de interesse van andere clubs uit het betaald voetbal", aldus Den Bosch-voorzitter Jan-Hein Schouten.