Raiola komt met update over zwaargeblesseerde Zlatan: 'Was succesvol'

Raiola komt met update over zwaargeblesseerde Zlatan: 'Was succesvol'

02-05-2017 07:29
4

Een operatie aan de knie van Zlatan Ibrahimovic (35) is goed verlopen. Dat maakt zijn zaakwaarnemer Mino Raiola in een statement bekend. Manchester United-vedette Ibrahimovic raakte een paar weken geleden zwaargeblesseerd tijdens een Europa League-duel met Anderlecht. 

Bij een landing na een luchtduel ging de Zweedse vedette finaal door zijn knie. Zijn kniebanden raakten daarbij beschadigd. Er werd zelfs even gevreesd voor een definitief einde van de carrière van Ibrahimovic. Geen sprake van, meldt Raiola dinsdag in een officieel statement. Zijn cliënt is deze week succesvol geopereerd in de Verenigde Staten. 

'Zlatan is succesvol geoperereerd aan zijn knie', aldus de steenrijke spelersmakelaar. 'Hij zal volledig herstellen en heeft géén blessure opgelopen die zijn loopbaan beëindigt.'

Het seizoen is sowieso voorbij voor de oud-speler van onder meer Paris Saint-Germain, Juventus en Ajax. Vraag is nu vooral wat United zal beslissen. Het contract van de spits loopt namelijk in de zomer af. De kans is aanwezig dat Ibrahimovic pas in 2018 weer in actie kan komen.