Van Geel doet uitstekende zaken: Vanuit eigen jeugd tot international

Van Geel doet uitstekende zaken: "Vanuit eigen jeugd tot international"

03-05-2017 16:43
7

Tonny Vilhena heeft op gevoel gekozen voor een toekomst bij Feyenoord. De middenvelder zette woensdag zijn handtekening onder een contract tot medio 2020.

"Mijn gevoel zei dat ik langer hier moet blijven", zegt Vilhena op de website van Feyenoord. "Feyenoord voelt als een warme familie. De club is altijd goed voor me geweest en geeft me met dit nieuwe contract opnieuw vertrouwen. Dat waardeer ik heel erg. Ik wil de komende jaren met het team de lijn doortrekken die we hebben ingezet en om de prijzen spelen."

Vilhena kijkt vooral uit naar komend weekend, wanneer Feyenoord kampioen kan worden op bezoek bij Excelsior. "Dit is een mooie dag, maar de komende dagen kunnen nog veel mooier worden", aldus de middenvelder, die met zijn besluit technisch directeur Martin van Geel heel blij maakt. "Tonny is een zeer belangrijke speler in onze selectie, die zich vanuit onze eigen jeugd heeft ontwikkeld tot international. We zijn zeer blij dat hij langer aan Feyenoord verbonden blijft en zijn vertrouwen heeft uitgesproken in de toekomst van de club."

Koop nu je kampioensshirt en sta als een baas op de Coolsingel (OP=OP)!