Feyenoord-huurling hoopt Ajax pijn te doen: 'Ik wil ze heel graag helpen'

Feyenoord-huurling hoopt Ajax pijn te doen: 'Ik wil ze heel graag helpen'

07-05-2017 20:49
28

Jari Schuurman wil Feyenoord komende zondag 'heel graag helpen' in de strijd om de landstitel. Dit seizoen wordt Schuurman door de Rotterdamse club verhuurd aan Willem II, dat het over een week in eigen huis opneemt tegen titelconcurrent Ajax. 

Wanneer Feyenoord in De Kuip wint van Heracles Almelo is het kampioen van Nederland. Mochten de koploper punten laten liggen, dan kan Ajax toeslaan. "Ik ga er vanuit dat Feyenoord zelf gewoon wint van Heracles en zo de titel pakt. Maar als dat niet zo is, dan wil ik ze heel graag helpen in onze wedstrijd tegen Ajax", aldus Schuurman voor de camera van Brabants Dagblad. 

"Ik zal er alles aan doen in ieder geval. En in de jeugd heb ik een goed record tegen Ajax met Feyenoord. Aan mij zal het niet liggen", aldus de aanvaller, die nog niet weet wat Feyenoord met hem van plan is in de zomer. "Eerst dit seizoen goed afsluiten en dan gaan we daar wel naar kijken. Ik weet nu echt nog niks." Willem II verloor zondag overigens met 1-0 bij Roda JC. Schuurman deed 89 minuten mee.