De Eredivisie-flops: Feyenoord zakt door ondergrens, PSV'er en Veltman-aanslag

De Eredivisie-flops: Feyenoord zakt door ondergrens, PSV'er en Veltman-aanslag

08-05-2017 13:50
21

In de mislukte kampioenswedstrijd van Feyenoord haalde geen enkele speler zijn niveau en dus zijn de Rotterdammers hofleverancier in de floplijst van VoetbalPrimeur. Ook PSV, Go Ahead Eagles, ADO Den Haag, AZ, PEC Zwolle en sc Heerenveen zijn vertegenwoordigd.

Rick Karsdorp (Feyenoord)
Alle spelers van Feyenoord hadden in deze lijst kunnen staan, want er was werkelijk niemand die thuisgaf op Woudestein. Karsdorp begon ongelukkig en herstelde zich niet.

Wedden

Meer odds

Jetro Willems (PSV)
Het enige interessante wat Willems dit seizoen nog kan toevoegen is zijn voorspelling over de kansen van Ajax op de landstitel. Tegen FC Groningen liet hij weinig tot niets zien.

Marcel Ritzmaier (Go Ahead Eagles)
Als Ritzmaier aan de aftrap van een wedstrijd tegen een topclub staat, gebeurt er altijd wat. Dit keer ging hij zwaar over de schreef met een tackle op Ajacied Joël Veltman.

Eric Botteghin (Feyenoord)
De tweede en tevens laatste Feyenoorder in deze lijst. Botteghin had het totáál niet in de kampioenswedstrijd, maar mag volgende week - gelukkig voor hem - een nieuwe poging wagen.

Thomas Meissner (ADO Den Haag)
Droeg met een fout bij aan de ruime nederlaag van ADO bij Heracles Almelo. Leek een stijgende lijn te pakken te hebben de laatste weken, maar zakte zondag door zijn hoeven.

Ridgeciano Haps (AZ)
Een rode kaart uit frustratie voor Haps, die eerder dit seizoen nog werd geopperd bij het Nederlands elftal. Dat is door zijn vorm van de laatste maanden echter verder weg dan ooit.

Ouasim Bouy (PEC Zwolle)
Pakte vroeg in de eerste helft een rode kaart, nadat hij de doorgebroken Reza Ghoochannejhad aan zijn shirtje trok. Gelukkig voor hem won PEC wél van sc Heerenveen.

Jerry St. Juste (sc Heerenveen)
Fans van Heerenveen twitterden na sarcastisch dat hij écht toe is aan een vertrek bij Heerenveen, na zijn fout in het duel met PEC. St. Juste speelt een dramatische tweede seizoenshelft.