'Ik heb VI Seizoengids er voor wedstrijd tegen NEC in motivatieclip nog bijgepakt'

'Ik heb VI Seizoengids er voor wedstrijd tegen NEC in motivatieclip nog bijgepakt'

10-05-2017 08:58
4

Het succes van Excelsior wakkert de belangstelling voor spelers aan, ook trainer Mitchell van der Gaag staat er goed op. Zijn naam zal ongetwijfeld op lijstjes voorkomen.

Voetbal International laat de naam van de Nijmegenaren vallen. NEC is voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. "Ik weet van niks, echt niet", zegt Van der Gaag in VI. "Ik heb voor twee jaar getekend vorig jaar en heb het heel goed naar mijn zin. Ik ga gewoon door."

Onder Van der Gaag handhaaft Excelsior zich dit seizoen betrekkelijk eenvoudig in de Eredivisie. "Ik merk wel dat het gezien wordt. De wedstrijd was in Portugal rechtstreeks op tv, dan krijg ik wel iets meer berichtjes. Ook omdat we elfde staan nu. Elfde! Het besef is er nog niet helemaal."

Aan het begin van dit seizoen hadden weinigen dit verwacht. "Dit seizoen begon ik met veertien man, dat is een eigen leven gaan leiden. Ik wist hoe het zat en heb nooit getwijfeld. Dat alle analytici ons als degradatiekandidaat nummer één bestempelden is vaak langsgekomen. Ik heb de VI Seizoengids er voor de wedstrijd tegen NEC in een motivatieclip nog bij gepakt."