Barcelona krijgt slecht nieuws uit Engeland: 'Niemand vertrekt zonder toestemming'

Barcelona krijgt slecht nieuws uit Engeland: 'Niemand vertrekt zonder toestemming'

11-05-2017 08:40
4

Liverpool-manager Jürgen Klopp gaat dwars voor een transfer van Philippe Coutinho liggen. Volgens de Duitser speelt de aanvallende middenvelder ook volgend seizoen op Anfield.

Coutinho tekende in januari een nieuw vijfjarig contract bij Liverpool, maar hij wordt nog altijd gelinkt aan een transfer naar FC Barcelona. Klopp wil daar echter niets van weten. "Wanneer tekende hij een nieuw contract? Dat is iets om over na te denken. Daar staat ook een clausule van 400 miljoen pond in", grapt hij in Engelse media.

"Maar de eigenaren zeggen dat we de mogelijkheid hebben om niemand te verkopen als we dat willen", vervolgt Klopp. "Dat betekent dat we ons kunnen versterken, dat is een goede situatie. We hebben een stabiele selectie, met een goede basis. We willen wel wat vers bloed, maar niemand zal dus vertrekken zonder onze toestemming."

Coutinho was dit seizoen goed voor tien goals en zes assists in 29 Premier League-optredens. Met The Reds bezet hij momenteel de derde plaats in de Premier League.