'Heerenveen ziet aanvaller met aflopend contract verkassen naar België'

'Heerenveen ziet aanvaller met aflopend contract verkassen naar België'

11-05-2017 14:54
5

Luciano Slagveer vervolgt zijn carrière in België. Het Laatste Nieuws meldt donderdag dat de aanvaller van sc Heerenveen naar Lokeren vertrekt.

Lokeren heeft een anoniem seizoen achter de rug en wordt komende zomer grondig gerenoveerd. De eerste versterking is Slagveer. De 23-jarige aanvaller komt transfervrij over van Heerenveen, waar zijn contract niet werd verlengd. Slagveer was dit seizoen goed voor vier goals en drie assists in 28 optredens voor Heerenveen.

Wedden

Meer odds

"Ik had het wel een beetje zien aankomen. Maar ik heb hier acht jaar gespeeld, dan is het wel even slikken als je weg moet", zei Slagveer vorige maand tegen FOX Sports. "Maar ik denk dat ik ook wel toe ben aan een nieuwe stap. Wat verfrissing voor mezelf en mijn carrière. Naar het binnen- of buitenland? Dat maakt me niet uit."

Lokeren bevestigt via Twitter dat er om 16.00 uur twee aankopen worden gepresenteerd, zonder namen te noemen. Eén daarvan is dus Slagveer. De ander is Samy Kehli. De aanvallende middenvelder (26) komt over van Roeselare, waar hij een contract had tot en met medio 2018.