Zaakwaarnemers duiken massaal op 'LinkedIn-verdediger': Nooit eerder gebruikt

Zaakwaarnemers duiken massaal op 'LinkedIn-verdediger': "Nooit eerder gebruikt"

11-05-2017 16:05
14

Tim Linthorst wacht niet af, nu bekend is geworden dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt bij De Graafschap. Een oproep op LinkedIn heeft binnen twee dagen al veertig berichten van zaakwaarnemers van over de hele wereld opgeleverd.

Linthorst vertrekt na dit seizoen transfervrij bij De Graafschap, waardoor hij vrij is om te kiezen voor een nieuwe club. Net als Demy de Zeeuw in 2014 biedt de verdediger zichzelf aan op LinkedIn. 'Transfer free left central defender. Looking for a new opportunity', zo prijst Linthorst zichzelf aan.

"Ik heb LinkedIn nog nooit eerder gebruikt, maar ik hoorde er positieve verhalen over. Omdat ik niet zo goed ben in Engels heeft een vriend het bericht voor mij geschreven, haha", vertelt Linthorst aan de Gelderlander.

Spijt van zijn actie zal hij niet hebben. Binnen twee dagen ontving Linthorst veertig berichten van zaakwaarnemers over de hele wereld. De oproep is bovendien 18.000 keer bekeken. Vooralsnog staat hij - naar eigen zeggen - alleen in de concrete belangstelling van meerdere Jupiler League-clubs.