'De mooiste dag in mijn carrière, dat je de beste van Nederland bent is geweldig'

'De mooiste dag in mijn carrière, dat je de beste van Nederland bent is geweldig'

Gepubliceerd: zondag 14 mei 2017 om 18:19zo 14-05-2017 om 18:19

Ook Jens Toornstra kan zijn geluk niet op. Volgens de middenvelder maakte Dirk Kuyt zondag het verschil in de kampioenswedstrijd tegen Heracles Almelo (3-1).

"Dit is de mooiste dag in mijn voetbalcarrière. Hier heb je een heel jaar voor gewerkt. Dat je de beste van Nederland mag zijn is geweldig", steekt Toornstra van wal bij FOX Sports. "Ik had er heel veel vertrouwen in en mede door de goede start wist ik: dit kan niet meer fout." Die goede start dankte Feyenoord aan Kuyt. "Vandaag heeft Dirk het verschil gemaakt. Dat heeft iedereen kunnen zien."

Toornstra kwam zelf niet tot scoren, terwijl hij al zijn veertien doelpunten dit seizoen toch in De Kuip maakte. "Dat is toevalligheid. Ik heb dat in heel mijn carrière nog niet gehad. Maar het blijft een feit dat thuis scoren wel het mooiste is." De middenvelder is normaal nuchter, maar gaat nu wel een feestje vieren. "Misschien dat ik vanavond wel een dansje ga wagen", zegt hij met een knipoog.

Rick Karsdorp moest toekijken met een knieblessure, maar ook de rechtsback is dolgelukkig. "Je moet het een keer meemaken. Het is misschien een makkelijk antwoord, maar dit is onbeschrijfelijk. Vorig week verlies je met 3-0 van Excelsior. Kijk eens om je heen, dit is niet normaal."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws