Mourinho loopt weg bij interview: 'Het enige wat nu belangrijk is, is Ajax'

Mourinho loopt weg bij interview: 'Het enige wat nu belangrijk is, is Ajax'

15-05-2017 13:14
25

Manchester United-manager José Mourinho heeft na afloop van het verloren competitieduel met Tottenham Hotspur (2-1) een interview met Sky Sports vroegtijdig onderbroken. De Portugees liep weg nadat hem werd gevraagd naar zijn verwachtingen voor komend seizoen.

Na de nederlaag op White Hart Lane is een plek bij de top-vier van de Premier League uit zicht voor The Mancunians. Dit deed Mourinho, die zondagmiddag niet met zijn sterkste opstelling aantrad, echter weinig. "Ik heb een paar spelers rust kunnen geven en verder is er niemand geblesseerd geraakt. De Premier League is op dit moment minder belangrijk dan de Europa League. Je kunt niet op twee fronten strijden met veertien, vijftien spelers. Het was dus geen keuze, we werden in deze situatie gedwongen."

Mourinho wilde niet ingaan op de vraag welke spelers hij nodig heeft om volgend jaar een gooi te doen naar de landstitel. "Daar wil ik nu niet aan denken. Het enige wat nu belangrijk is, is de Europa League-finale tegen Ajax", aldus de Portugese manager die vervolgens wegliep.