Basacikoglu zingt met Feyenoord-publiek: Nog appeltje te schillen met Ajax

Basacikoglu zingt met Feyenoord-publiek: "Nog appeltje te schillen met Ajax"

15-05-2017 15:06
137

Bilal Basacikoglu maakte zondag, kort na afloop van de gewonnen kampioenswedstrijd tegen Heracles Almelo (3-1), van de gelegenheid gebruik om Ajax te treiteren. De Feyenoorder kan er een dag later om lachen.

Basacikoglu pakte de microfoon, liep richting de supporters en zong 'Helemaal niets in Amsterdam'. "Het was even mijn momentje", zegt hij tegen Voetbal Inside. "Ik ben de gangmaker in de kleedkamer, al zeg ik het zelf. Op dat moment dacht ik: er moet wat uit. Wat eruit kwam?" Lachend: "Ik denk dat je dat zelf ook wel weet."

De Feyenoord-aanvaller, die een verleden heeft in de jeugdopleiding van Ajax, zong het lied vanwege de steken onder water die de laatste weken werden uitgedeeld vanuit Amsterdam. "Daar werden ook dingen gezegd", doel hij onder meer op de uitspraken van Lasse Schöne. "Er was nog een appeltje te schillen - en die heb ik zeker goed geschild."

Het feit dat Ajax nog wel 'iets' kan presteren in de finale van de Europa League, doet Basacikoglu weinig. "Wij hebben de landstitel van ze afgepakt. De rest is hun eigen ding."

Check ook: Feyenoord zingt in spelersbus: "Schöne bedankt, Schöne bedankt"

Koop NU hier het Teletekstshirt met de eindstand voor 17,95 euro!