'Jones én Vermeer in Feyenoord-selectie 'niet haalbaar' voor Rotterdammers'

'Jones én Vermeer in Feyenoord-selectie 'niet haalbaar' voor Rotterdammers'

17-05-2017 07:38
26

Het lijkt voor Feyenoord niet haalbaar om zowel Brad Jones als Kenneth Vermeer naast elkaar in de selectie te hebben voor volgend seizoen. De kampioen van de Eredivisie kan dan tegen een financieel probleem aanlopen.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. 'De keepers Brad Jones en Kenneth Vermeer nog een jaar naast elkaar in de selectie lijkt, vooral financieel, gewoon niet haalbaar', schrijft de ochtendkrant. Feyenoord maakte er op de huldiging geen geheim van dat het contract met Jones (35) verlengd moet gaan worden. Daar is de club met de Australische doelman over in gesprek. De Rotterdamse leiding wil graag dat de betrouwbare sluitpost bij de club blijft.

Het is de vraag wat de bedoeling is van Feyenoord, dat het contract van Vermeer vorig jaar juni verlengde tot 2020. Als het voor de Rotterdammers niet haalbaar is om beide sluitposten in de selectie te hebben, zal één doelman moeten vertrekken. Feyenoord heeft tevens ook de beschikking over Justin Bijlow en de terugkerende Warner Hahn, die verhuurd was aan Excelsior.