Jones over Suarez: Ik hoop niet dat hij ooit terugkomt naar Nederland

Jones over Suarez: "Ik hoop niet dat hij ooit terugkomt naar Nederland"

17-05-2017 08:49
21

Voordat Brad Jones tekende bij Feyenoord, kon hij terugkeren naar Liverpool. De Australische doelman (35) koos echter voor een stap naar Rotterdam-Zuid. Van 2010 tot 2014 stond Jones al onder contract bij Liverpool.

"Ik trainde daar al toen ik gebeld werd door Feyenoord. Maar ik wilde speeltijd en wist dat ik dat bij Liverpool niet zou krijgen", onthult Jones in gesprek met ELF Voetbal. "Ik was niet het nummer één transferdoelwit van Jürgen Klopp, haha. Ik had het gevoel dat ik mijn carrière zou kapotmaken als ik weer op de bank ging zitten."

Jones speelde bij Liverpool met Luis Suarez, die overkwam van Ajax. Zei de Uruguyaan nog wat over Ajax of Feyenoord? "Niet dat ik weet. Zijn Engels was niet al te best, haha. We lachten daar vaak om. 'Jij kunt nog geen vier woorden Engels achter elkaar zetten, maar je spreekt vloeiend Nederlands.' Ik hoop niet dat hij ooit terugkomt naar Nederland, wat hij weleens heeft gezegd. Op de training tegen hem spelen vond ik al erg genoeg. In wedstrijdverband hoef ik hem al helemaal niet tegen te komen."