'Koeman wil Chelsea-speler in ruil voor goudhaantje Lukaku'

  'Koeman wil Chelsea-speler in ruil voor goudhaantje Lukaku'

  vrijdag 19 mei 2017 om 17:33

  Chelsea heeft van Romelu Lukaku zijn prioriteit gemaakt voor de komende zomer. Het beloven zware onderhandelingen te worden met Everton dat (veel) boter bij de vis wil. Maar Chelsea heeft een belangrijke troef in handen. Mogelijk kan het de prijs drukken door een huurling in de deal te betrekken.

  Het gaat om de negentienjarige aanvaller Tammy Abraham, weet de tabloid The Sun. Het jeugdproduct van Chelsea speelde dit seizoen op huurbasis bij Bristol City. Daar maakte hij veel indruk, met 23 doelpunten in vier assists in de competitie. Daarmee speelde hij een grote rol in het verzekeren van het behoud in The Championship. Daarnaast scoorde hij ook drie goals in de League Cup.

  Komende zomer keert hij in principe terug naar Stamford Bridge, maar daar zijn de speelkansen schaars. Everton heeft zijn oog laten vallen op de Engelse aanvaller. The Toffees zouden dan ook bereid zijn het talent te betrekken in een eventuele deal over Lukaku. Everton wil de Abraham graag definitief inlijven. Of Chelsea dat wil, is nu de vraag.

  Plaats een reactie

  Gu3rilla +15675
  vrijdag 19 mei 2017 om 17:50
  "met 23 doelpunten in vier assists in de competitie."


  lol
  Vind ik leuk
  ihvmmdk +5829
  vrijdag 19 mei 2017 om 18:29
  Lukaku kan nog steeds niet een bal onder controle houden. Zie niet in wat Chelsea met hem moet tenzij het een overbrugging is naar iets beter.
  Vind ik leuk
  United +38660
  vrijdag 19 mei 2017 om 20:17
  Dan nog moeten ze flink lappen haha
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Koeman wil Chelsea-speler in ruil voor goudhaantje Lukaku'