Mijn zaakwaarnemer is met een aantal clubs bezig, maar het is nog vroeg

"Mijn zaakwaarnemer is met een aantal clubs bezig, maar het is nog vroeg"

20-05-2017 23:24
14

De zaakwaarnemer van Nick Marsman is bezig met het zoeken naar een nieuwe club voor zijn cliënt. Het contract van de keeper loopt af bij FC Twente en dus vertrekt hij deze zomer transfervrij uit Enschede. 

"Er loopt een aantal dingen. Mijn zaakwaarnemer is met een aantal clubs bezig, maar het is nog vroeg", zei de 26-jarige Marsman zaterdag bij NOS Langs de Lijn. Zowel binnen- als buitenlandse clubs mogen zich melden. "Ik sta overal voor open. Ik denk dat het plaatje goed moet zijn voor me. Ik zit inmiddels op een leeftijd dat ik veel moet spelen."

De sluitpost kijkt terug op een redelijk seizoen. Twente eindigde dit jaar op plek zeven. "Het was een onwennig begin. Veel nieuwe, jonge jongens. Ik denk dat we na een moeilijke start toch een heel mooi seizoen hebben gehad. De stad en de supporters zijn weer helemaal opgeleefd."

In augustus had Marsman nog zijn twijfels. "We gingen met dertien jongens van de eerste selectie op trainingskamp, de rest was opgevuld met spelers van het tweede. We gingen aan iets nieuws bouwen en alle vastigheden van vorig seizoen waren weer weg."