Roda JC-fans vallen directeur aan: Er sprongen gelukkig meteen mensen tussen

Roda JC-fans vallen directeur aan: "Er sprongen gelukkig meteen mensen tussen"

21-05-2017 18:58
27

Supporters van Roda JC hebben zondag Helmond Sport-directeur Marcel van den Bunder belaagd. Dat gebeurde na het onderlinge nacompetitieduel in Kerkrade.

Van den Bunder werd na afloop van het 1-1 gelijkspel, waardoor Roda JC op de valreep doorstootte naar de finale, aangesproken op de parkeerplaats bij het stadion. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Enkele fans van Roda JC begonnen vervolgens te duwen en trekken. Van den Bunder bleef ongedeerd, maar de schrik zit er goed in.

"Er sprongen gelukkig meteen mensen tussen. Ook andere supporters van Roda JC", vertelt Van den Bunder aan het ED. "Ik begrijp dit soort mensen niet. In plaats van dat je blij bent met het resultaat van Roda JC, blijven mensen gefrustreerd over het verleden. Ik heb er niets aan overgehouden, maar het is jammer dat zoiets gebeurt."

Van den Bunder heeft een verleden bij Roda JC, waar hij van 2010 tot 2014 werkzaam was als commercieel en later algemeen directeur. De eerste degradatie van Roda in 2014 werd Van den Bunder zwaar aangerekend, waarop hij vertrok.