Ajax-assistent heeft nog 'appeltje te schillen': Mourinho noemde ons spel naïef

Ajax-assistent heeft nog 'appeltje te schillen': "Mourinho noemde ons spel naïef"

22-05-2017 08:02
3

De Europa League-finale tussen Ajax en Manchester United is de ultieme gelegenheid voor Peter Bosz en assistent Hendrie Krüzen om een appeltje te schillen met José Mourinho. Dat gevoel stamt uit 2014.

Vitesse, dat destijds onder leiding stond van Bosz en Krüzen, speelde in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een oefenwedstrijd tegen het Chelsea van Mourinho. Het werd 3-1. "Zij scoorden drie keer uit een omschakelmoment en wonnen met 3-1", vertelt Krüzen aan TC/Tubantia. "Mourinho noemde ons spel naïef. Nu hebben we met datzelfde spel de finale gehaald van de Europa League."

Wedden

Meer odds

De Ajax-assistent zegt 'nog een appeltje te schillen' te hebben met Mourinho, samen met Bosz. De twee zijn onafscheidelijk. "We vertrouwen blind op elkaar. Als Peter iets zegt, sta ik er 100 procent achter en andersom ook. Dat is zo gegroeid. Af en toe zijn we het oneens en hebben we een discussie. Maar we komen er altijd uit en dragen elkaar niets na. Dat versterkt onze band. We zijn vrienden, zien elkaar ook veel buiten het voetbal."