Bayern-voorzitter boycot finale: 'Die scheidsrechter zal ik niet snel vergeten'

Bayern-voorzitter boycot finale: 'Die scheidsrechter zal ik niet snel vergeten'

24-05-2017 11:03
18

Karl-Heinz Rummenigge laat verstek gaan bij de Champions League-finale tussen Juventus en Real Madrid. De voorzitter van Bayern München is nog altijd niet te spreken over de manier waarop zijn club in de kwartfinale door Real Madrid is uitgeschakeld.

Bayern wist in de uitwedstrijd tegen De Koninklijke een verlenging af te dwingen, waarin het uiteindelijk met 4-2 verloor. De Hongaarse arbiter Viktor Kassai had hier met enkele dubieuze beslissingen een aandeel in. "Zoiets vergeet ik niet snel", aldus Rummenigge in gesprek met Süddeutsche Zeitung. "Hij heeft zeker vijf belangrijke beslissingen tegen ons genomen. Ik ben in veertig jaar tijd nog nooit zo'n scheidsrechter tegengekomen."

Wedden

Meer odds

Rummenigge ging ook in op de geruchten vanuit Spanje dat zijn spelers na afloop de Hongaarse leidsman belaagd hadden. "Natuurlijk hebben onze spelers achteraf wat dingen naar de scheidsrechter geroepen. Maar ze zijn nooit in zijn kleedkamer geweest. Wat sprookjes betreft zijn de Spaanse kranten inmiddels op het niveau van de Engelse", zo sneert de Bayern-voorzitter.