Klaassen: Haha, ja natuurlijk heb ik hem gefeliciteerd met de landstitel

Klaassen: "Haha, ja natuurlijk heb ik hem gefeliciteerd met de landstitel"

24-05-2017 11:39
25

Davy Klaassen heeft de moeite genomen om zijn broertje Aron te feliciteren met het kampioenschap van Feyenoord. Die is namelijk van fan van de Rotterdamse club.

"Haha, ja natuurlijk heb ik hem gefeliciteerd met de landstitel. Dat hoort erbij. Ach ja, het zat eraan te komen. Als je na 34 wedstrijden bovenaan staat, heb je de titel verdiend. Hij gaat ook mee naar Stockholm, ja natuurlijk. Of hij in een Ajax-shirt gaat zitten? Nee, dat denk ik niet. Maar familie gaat boven alles", zegt Klaassen tegen Metro.

Klaassen blikt terug op de periode rond de winterstop, toen hij ineens gezelschap kreeg van Justin Kluivert en David Neres. "Ik weet nog dat we in de winterstop niemand als rechtsbuiten hadden. 'Bertje' Traoré was naar de Afrika Cup en Anwar El Ghazi zou weggaan en toen hadden we eigenlijk niemand. Dat is nu heel anders. We hebben nu zes buitenspelers, die niets voor elkaar onderdoen. Dat geeft aan dat iedereen dit seizoen steeds beter is geworden."

"We hebben vorige jaren ook goede spelers gehad, maar er is dit seizoen gewoon echt iets ontstaan. Wij spelen heel goed op dit moment, als meneer Cruijff dit zou zien, dan denk ik dat hij er blij van zou worden. De afgelopen maanden ben ik ook totaal niet bang geweest dat we er in een wedstrijd niets van zouden bakken, zoals we vorig seizoen nog weleens hadden. Dat is heel fijn. Een soort onoverwinnelijk gevoel."