Update: Elia valt De Telegraaf aan: 'Laat me met rust en zoek een leven'

Update: Elia valt De Telegraaf aan: 'Laat me met rust en zoek een leven'

24-05-2017 17:10
35

Eljero Elia houdt zich op de vlakte over alle transfergeruchten rond zijn persoon. De dertigjarige aanvaller van Feyenoord kondigde na het binnenslepen van de landstitel aan dat hij hoopt te vertrekken uit De Kuip. Van een akkoord met Istanbul Basaksehir is voorlopig geen sprake. 

Het gerucht dat de Turkse club woensdag een delegatie naar Nederland heeft gestuurd, is volgens de buitenspeler vals. "Dat klopt niet. Ik ben nu toch hier? Er zijn zoveel clubs die zich hebben gemeld. Jullie zien het vanzelf wel, ik wil plezier hebben. Waar ik ook naartoe ga", aldus Elia voor de camera van RTV Rijnmond. "Veel mensen schrijven dingen, maar het zijn geruchten. Mensen hebben altijd wel wat te schrijven."

Het Legioen mag nog altijd hopen op een langer verblijf van Elia. "Ik heb aan Feyenoord al een jaar geleden aangegeven dat ik zou vertrekken als we kampioen worden. Als het niet van een transfer komt, teken ik misschien wel bij - of niet, maar ik heb het in ieder geval enorm naar mijn zin gehad."

Update 17.10: Eljero Elia heeft duidelijk een appeltje te schillen met De Telegraaf. Dat blijkt uit twee tweets die hij woensdagmiddag de wereld in slingert. 'Je kunt niet elke strijd in de media winnen ook al weet je dat de feiten worden verdraaid. Geef er verder maar geen aandacht aan. Laat me aub een keer met rust en ga een leven zoeken', stuurt Elia, met de hashtag 'telegraaf'. De krant meldde deze week dat Elia betrokken was bij een vechtpartij tijdens de FunX Awards.