Ik help iedereen uit de droom: ik word volgend seizoen geen clubtrainer

"Ik help iedereen uit de droom: ik word volgend seizoen geen clubtrainer"

24-05-2017 17:33
12

Ron Jans wil het voor eens en altijd duidelijk hebben: hij gaat komend seizoen géén club trainen. Eerder dit jaar kondigde de oefenmeester zijn afscheid bij PEC Zwolle aan. Jans leek aan de slag te gaan bij de KNVB, maar eerder deze maand zag hij alsnog af van dat avontuur. Vervolgens ontstond speculatie over zijn toekomst. 

"Ik help iedereen uit de droom: ik word volgend seizoen geen clubtrainer. De kans bestaat dat ik wel andere dingen ga doen, maar dat was altijd al het plan", aldus Jans in gesprek met Voetbal International. "Naast mijn werkzaamheden bij de KNVB. Nu dat niet doorgaat, heb ik meer tijd."

Wedden

Meer odds

"Ik ben van plan van komend jaar te gaan genieten. Ik heb nog zoveel boeken liggen. Natuurlijk zal ik ook veel met sport bezig blijven, het wereldje eens van de andere kant bekijken kan heel leerzaam zijn", vervolgt hij. "En dan niet alleen voetbal. Leren, lezen, geïnspireerd raken door mensen. En de verdere toekomst? Ik heb geen glazen bol. Maar de kans dat ik ooit terugkeer als trainer is vrij groot."