Veltman heeft het gehad: Ik ben er best wel een beetje klaar mee

Veltman heeft het gehad: "Ik ben er best wel een beetje klaar mee"

24-05-2017 23:41
33

Joël Veltman heeft het gehad met het feit dat hij zich steeds moet verdedigen in de concurrentiestrijd met Kenny Tete. Dat zegt de rechtsback van Ajax na de verloren Europa League-finale (0-2).

Veltman speelde een goede wedstrijd tegen Manchester United en hield daardoor nieuwe kritiek buiten de deur. Veel Ajax-fans waren hem dit seizoen liever kwijt dan rijk, terwijl publiekslieveling Tete het goed deed in zijn invalbeurten.

Wedden

Meer odds

Wat heeft die constante druk gedaan met Veltman? "Nou, in die zin best veel, dat ik er wel een beetje klaar mee ben", zegt hij tegen FOX Sports. "De trainer bepaalt. Ik ben er blij mee dat we elkaar dit seizoen scherp hebben gehouden. Kenny ging op een gegeven moment ook naar een hoger level."

Kenneth Perez, één van de grootste criticasters van Veltman en voorstanders van Tete, snapt de reactie van Veltman. "Ik snap het volledig", aldus de FOX-analist. "Het hoort er ook een beetje bij." Met een knipoog: "Zo gaat het op dit moment, omdat er ook zoveel praatprogramma's zijn."