Younes: Ik vind dat hij geweldige woorden voor ons had gevonden

Younes: "Ik vind dat hij geweldige woorden voor ons had gevonden"

25-05-2017 10:31
25

Ajax-trainer Peter Bosz had 'geweldige woorden' voor zijn spelers na de verloren Europa League-finale in Stockholm. Vleugelaanvaller Amin Younes vertelde dat na de 2-0 nederlaag tegen Manchester United. 

"Ik vind dat hij geweldige woorden voor ons had gevonden. Het is na deze mindere wedstrijd verleidelijk om nu slechte dingen te benoemen, maar ik vind dat we positief moeten blijven. De trainer was dat ook en terecht. We hebben een geweldig seizoen in Europa gedraaid", aldus de Duitser via de officiële kanalen van Ajax

"Ik ben trots op deze jonge ploeg, trots op iedereen. Wanneer je een finale speelt, heb je ook veel dingen goed gedaan. Ik ben niet het type dat nu gaat zeggen: alles is slecht. Helemaal niet. Ja, het is slecht dat we verloren hebben, maar nogmaals: we moeten naar de positieve dingen kijken. Het team heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt", vervolgde Younes. 

Voor de dribbelaar volgt er nu nog een heerlijk toetje. Met Duitsland reist hij af naar Rusland voor de Confederations Cup. "Ik heb nu eerst iets meer dan een week rust. Ik ga naar huis, naar Duitsland, en vervolgens na een dag of drie, vier de voorbereiding starten."

Lees ook: 'Ik ga ervan uit dat ik volgend seizoen nog bij Ajax speel. Ik ben graag hier'