Alleen Griezmann halen is niet genoeg, ze moeten zich op meer vlakken versterken

"Alleen Griezmann halen is niet genoeg, ze moeten zich op meer vlakken versterken"

26-05-2017 11:49
19

Fabio Capello is niet onder de indruk van het spel van Europa League-winnaar Manchester United. De voormalige bondscoach van het Engelse nationale team denkt dat er nog heel wat moet gebeuren voordat The Red Devils het niveau van de huidige kampioen Chelsea aan kunnen tikken.

"Het was een zwakke wedstrijd. Het voetbal was niet opwindend. Manchester United verdedigde goed, maar het is geen spraakmakend team", zo laat Capello weten aan The Daily Star. Het halen van Antoine Griezmann, die nadrukkelijk wordt gelinkt aan United, is volgens de Italiaan niet enkel de oplossing. "Griezmann is een hele goede speler. Maar wat is zijn positie? Hij is geen aanvaller. United heeft meer nodig dan hem."

Door het winnen van de Europa Leauge komt de formatie van José Mourinho volgend jaar uit in de Champions League. Ook in de Engelse Premier League zal United een prominentere rol willen spelen dan dit seizoen, waarin het als zesde eindigde. Chelsea achterhalen wordt volgens Capello lastig genoeg. "United moet zich op meerdere gebieden versterken. Chelsea is zo sterk, het wordt moeilijk hen te achterhalen."