Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij FC Groningen

Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij FC Groningen

Gepubliceerd: vrijdag 26 mei 2017 om 11:30vr 26-05-2017 om 11:30

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die een aflopende verbintenis hebben. Vandaag de beurt aan de selectie van nummer acht FC Groningen. Hieronder vind je de transfervrije spelers van de Trots van het Noorden.

Hedwiges Maduro
Het ooit zo grote Ajax-talent streek twee jaar geleden met hoge verwachtingen neer in de Euroborg. Het Groningse avontuur werd echter voor beide partijen een teleurstelling. In de voorbije Eredivisie-jaargang speelde Maduro slechts vijf wedstrijden mee.

Stefan van der Lei
De 24-jarige doelman zit sinds het seizoen 2011/2012 bij de Groningse selectie, maar heeft sindsdien geen minuut gespeeld. Hoewel collega Peter van der Vlag zijn carrière beëindigt, mag ook Van der Lei gratis vertrekken uit Groningen.

Nick Borgman
De Groningers nemen afscheid van nóg een reservekeeper. Borgman kwam afgelopen zomer over van PEC Zwolle, maar FC Groningen vindt het na één seizoen al mooi geweest.

Erwin Heidekamp
Ook Heidekamp kon de positie van Sergio Padt nooit bedreigen. De twintigjarige doelman mag het volgend seizoen ergens anders proberen.

Roland Baas
Baas is in twee seizoenen tot vijftig speelminuten gekomen. Het zal voorlopig bij dit aantal blijven, aangezien het contract van de 21-jarige verdediger niet verlengd wordt.

Keziah Veendorp
Drie jaar geleden kon Veendorp nog naar Ajax en PSV, maar wilde FC Groningen hem per se houden. Een doorbraak in het eerste elftal bleef echter uit voor de verdediger, die nu ergens anders mag proberen zijn belofte in te lossen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws