Update: West Ham United bevestigt komst van City-speler: tweejarig contract

Update: West Ham United bevestigt komst van City-speler: tweejarig contract

26-05-2017 13:57
3

Pablo Zabaleta vervolgt zijn carrière bij West Ham United. De Argentijn vertrekt na negen jaar bij Manchester City en gaat aan de slag bij de Londenaren. Sky Sports meldt dat er een akkoord is tussen club en speler. 

Zo'n twee weken geleden maakte Zabaleta bekend dat zijn avontuur bij City erop zit. De 32-jarige verdediger wil een nieuw avontuur aangaan en heeft de juiste club nu gevonden. West Ham is het Premier League-seizoen geëindigd als degelijke middenmoter: de Londenaren staan op de elfde plek in de competitie. 

Zabaleta speelt sinds 2008 bij de Citizens. In totaal kwam hij tot 230 wedstrijden in het shirt van Manchester City, waarin hij acht keer scoorde. In Manchester won hij twee Premier League-titels, de FA Cup en de Community Shield. 

Update 13.53: West Ham United heeft de komst van Pablo Zabaleta bevestigd. De Argentijn tekent een contract voor twee jaar en komt transfervrij over van Manchester City, waar hij uit zijn contract liep. "Soms is een nieuwe uitdaging alles wat je nodig hebt als een speler en een persoon", zegt Zabaleta bij zijn presentatie. "