Update: clubleiding Racing Genk weifelt over toekomst Boëtius: 'Nog even bekijken'

Update: clubleiding Racing Genk weifelt over toekomst Boëtius: 'Nog even bekijken'

28-05-2017 21:50
8

Jean-Paul Boëtius weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De aanvaller wordt door FC Basel verhuurd aan KRC Genk, maar heeft nog niets gehoord van de Belgische directie. Genk heeft een optie om hem definitief over te nemen.

"Ik heb nog niets gehoord van de club", aldus de Nederlander in gesprek met Het Laatste Nieuws. "Ze hebben nog tijd om erover na te denken. Ik hoor het wel. Het enige dat ik kan doen is mijn best blijven doen en hopen dat het genoeg is", aldus Boëtius.

Boëtius heeft er nooit een geheim van gemaakt graag in België te willen blijven. De vleugelspeler verkaste van Feyenoord naar de kampioen van Zwitserland, maar daar kwam hij niet helemaal uit de verf. Bij Genk is Boëtius wel belangrijk. Voor de oud-Feyenoorder is het afwachten.

Update 28-5 21:50: Patrick Janssens, algemeen directeur van Racing Genk, heeft zich uitgelaten over de toekomst van Jean-Paul Boëtius. Janssens laat weten dat de club geen haast maakt met een beslissing rondom de toekomst van de Nederlander, die zo'n drie miljoen euro zal gaan kosten. "Daar hebben we tijd voor tot de laatste wedstrijd, we moeten dat nog even bekijken", zegt hij tegen VRT.