Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Heracles Almelo

Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Heracles Almelo

30-05-2017 10:30
5

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die een aflopende verbintenis hebben. Vandaag de beurt aan de selectie van nummer tien Heracles. Hieronder vind je de transfervrije spelers van de Almeloërs.

Renze Fij
De reservedoelman speelde dit seizoen op bezoek bij Willem II zijn eerste wedstrijd in vijf seizoenen Heracles. De kans is groot dat dit ook zijn laatste minuten waren in Almelose dienst. Fij wil meer minuten maken en staat in de belangstelling van Go Ahead Eagles.

Mark-Jan Fledderus
De routinier was vrijwel het hele seizoen uit de roulatie met een kruisbandblessure. Nu hij weer fit is, is het nog maar de vraag of Fledderus zijn loopbaan voortzet. Het contract van de 34-jarige linksback loopt af en Heracles heeft hem al benaderd voor een functie in de organisatie van de club.

Marijn de Kler
Twee jaar geleden speelde De Kler zich namens Team VVCS in de kijker bij Heracles. Inmiddels is de tweejarige verbintenis van de 23-jarige linksback afgelopen en heeft hij geen minuut in het eerste van de Heraclieden gespeeld.

Sander Thomas
Vorig seizoen kwam Thomas namens PEC Zwolle tot 32 Eredivisie-minuten, verspreid over drie invalbeurten. In het afgelopen jaar mocht de negentienjarige aanvaller vijftien minuten meedoen bij Heracles. Voor Thomas lijkt zijn verblijf in Almelo beperkt te blijven tot één seizoen.