'Wil blijven, maar als Feyenoord een niet te weigeren bod krijgt, zien we het wel'

'Wil blijven, maar als Feyenoord een niet te weigeren bod krijgt, zien we het wel'

30-05-2017 23:08
24

Nicolai Jörgensen is niet van plan om Feyenoord na één seizoen de rug toe te keren. De topscorer van de Eredivisie kijkt ernaar uit om volgend seizoen in de Champions League te spelen.

In gesprek met Ekstra Bladet wordt Jörgensen geconfronteerd met het feit dat de topscorers van de Eredivisie de afgelopen jaren telkens werden weggekocht. "Je weet nooit wat er gebeurt in de voetballerij. Het verandert elke dag", begint Jörgensen. "Tot nu toe is het mijn plan om bij Feyenoord te blijven, maar het is niet alleen aan mij. Als de club een niet te weigeren aanbod krijgt, zien we wel wat er gebeurt."

"Voor nu ligt mijn focus honderd procent op Feyenoord", aldus Jörgensen, die niet bang is voor onrust door eventuele transfergeruchten. "Volgens mij zijn er een hoop dingen vervelender dan dat. Het is niet iets dat me bezighoudt. Ik ben gewoon heel blij dat we kampioen zijn geworden en wil graag Champions League spelen met Feyenoord."

In zijn eerste jaar bij Feyenoord keek Jörgensen zijn ogen uit, ook over het niveau van de Eredivisie. "Het niveau van de top-drie, Feyenoord, Ajax en PSV, is hoog. Het zijn talentvolle teams met echt goede spelers. De teams daaronder zijn ook uitstekend en de rest is ook niet zo slecht als wordt gezegd."