Feyenoord verhuurt 'speler met veel potentie' opnieuw: Ben er blij mee

Feyenoord verhuurt 'speler met veel potentie' opnieuw: "Ben er blij mee"

31-05-2017 13:22
25

Feyenoord stalt Faris Hammouti komend seizoen opnieuw bij Almere City. Dat meldt de Jupiler League-club woensdag via de officiële kanalen. Sinds januari 2017 was Hammouti (20) al op huurbasis actief in Almere. 

De verdediger annex middenvelder maakte sindsdien vooral zijn minuten bij Jong Almere City. Trainer Jack de Gier is tevreden over Hammouti, die vijf keer mocht aantreden in de Jupiler League. 

"Hij heeft een goede indruk gemaakt tijdens de wedstrijden die hij heeft gespeeld en is bovendien op meerdere posities inzetbaar", zegt De Gier, die de jongeling 'een speler met veel potentie' noemt. "Wij zijn content met feit dat we ook komend seizoen over Faris kunnen beschikken."

"Ik ben er blij mee dat ik nog een jaar in Almere kan voetballen. Ik ben nog jong en dan is het belangrijk om veel aan spelen toe te komen", aldus Hammouti zelf. "Het is mooi dat ik vast mag aansluiten bij de A-selectie. Dat is weer een nieuwe stap in mijn ontwikkeling. Ik hoop veel wedstrijdminuten te gaan maken en met Almere City opnieuw mee te strijden om promotie."