FC Twente legt Borussia Dortmund-tiener voor drie jaar vast: 'Veel zin in'

FC Twente legt Borussia Dortmund-tiener voor drie jaar vast: 'Veel zin in'

01-06-2017 19:05
8

Borussia Dortmund-talent Alexander Laukart speelt komend seizoen voor FC Twente. De Duitse middenvelder tekent in Enschede een contract voor drie jaar. Dat maakt Twente donderdagavond bekend via de officiële kanalen. 

De achttienjarige Laukart is gelukkig met zijn transfer. "Ik ben blij dat ik bij FC Twente heb getekend en heb er veel zin in om in dit prachtige stadion te gaan spelen. Ik ben een speler die het spel leest en altijd wil winnen. Als de supporters blij naar huis gaan, ben ik ook gelukkig."

"We zijn blij dat we een talentvolle speler als Alexander aan FC Twente hebben weten te binden. We hebben hem meerdere keren aan het werk gezien bij Dortmund onder 19, waarmee hij dit jaar kampioen is geworden en ook in de UEFA Youth League uitkwam", voegt FC Twente-directeur Jan van Halst daar aan toe. 

"Alexander is een linksbenige speler met overzicht, die op meerdere posities op het middenveld uit de voeten kan. Hij krijgt bij FC Twente de kans om op Eredivisie-niveau te laten zien wat hij kan."