Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Willem II

Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Willem II

Gepubliceerd: vrijdag 2 juni 2017 om 12:45vr 02-06-2017 om 12:45

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die een aflopende verbintenis hebben. Vandaag de beurt aan de selectie van nummer dertien Willem II. Hieronder vind je de transfervrije spelers van De Tricolores.

Kostas Lamprou
Willem II wilde Lamprou graag behouden en Lamprou wilde graag in Tilburg blijven. De onderhandelingen met de Griekse doelman liepen echter op niets uit, waardoor Lamprou gratis de deur uit loopt.

Nigel Bertrams
Reservedoelman Bertrams krijgt waarschijnlijk binnenkort te horen wat Willem II met hem van plan is. Nu Timon Wellenreuther, keeper van Jong Duitsland, is binnengehaald, lijkt een basisplek ver weg voor Bertrams. De 24-jarige doelman heeft al gesproken met NAC over een transfer.

Pele van Anholt
Nadat hij jarenlang de vaste rechtsback van sc Heerenveen was, dook Van Anholt afgelopen zomer ineens op bij Willem II. Ondanks blessureleed was hij een vaste waarde van Willem II, dat echter besloot de verbintenis van Van Anholt niet te verlengen.

Guus Joppen
De 27-jarige rechtsback kwam, mede door toedoen van Van Anholt, weinig aan bod dit seizoen. Ondanks het vertrek van Van Anholt ligt de toekomst van Joppen niet in Tilburg.

Dries Wuytens
De broer van AZ-middenvelder Stijn Wuytens was drie seizoenen lang een onbetwiste basisspeler, maar raakte in het voorbije seizoen zijn basisplek kwijt. De verdediger uit België gaat de Tilburgse reservebank binnenkort verlaten, aangezien Willem II niet met hem verder wil.

Derrick Tshimanga
De eenmalig international van België belandde een jaar geleden opeens in het Koning Willem II Stadion. Deze week kreeg de 28-jarige linksback te horen dat zijn verblijf in Tilburg beperkt blijft tot één seizoen.

Dico Koppers
Hoewel hij van origine een linksback is, maakte Koppers in de tweede seizoenshelft furore als linksbuiten. Nadat hij tegen PEC Zwolle geblesseerd raakte aan zijn enkel, was zijn seizoen echter meteen voorbij. De onfortuinlijke Koppers kreeg vervolgens te horen dat hij volgend seizoen niet meer nodig is in Tilburg.

Funso Ojo
Willem II wilde graag door met de 25-jarige Belg, die echter zelf besloot om zijn geluk elders te zoeken. De moeizame relatie tussen 'King' Ojo en de Tilburgse supporters is één van de redenen daarvan. "Ik zou liegen als ik zeg dat de fluitconcerten geen rol spelen", zo motiveerde de controleur zijn aanstaande vertrek.

Erik Falkenburg
Falkenburg was in twee seizoenen tijd goed voor zestien competitietreffers en hield Willem II vorig seizoen in de Eredivisie, door twee keer te scoren in de play-offs tegen NAC. Genoeg voor een nieuwe contractaanbieding was dit echter niet.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws