Janssen wil meer speeltijd en kijkt ook naar Eredivisie: Houd alle opties open

Janssen wil meer speeltijd en kijkt ook naar Eredivisie: "Houd alle opties open"

03-06-2017 06:53
47

Vincent Janssen gaat zich na zijn vakantie beraden over zijn toekomst. Een terugkeer naar de Eredivisie sluit de spits van Tottenham Hotspur niet uit.

"Dat is een zaak voor na het seizoen. Ik wil perspectief hebben op meer speeltijd, maar verder kan ik daar nu beter mijn mond over houden", zegt Janssen, reserve bij de Engelse club, in gesprek met De Telegraaf. Op de vraag of een terugkeer naar de Eredivisie een gepasseerd station is, reageert Janssen: "Ook daar kan ik beter niets over zeggen. Ik houd alle opties open."

Aan de situatie van Janssen bij Tottenham Hotspur zal weinig veranderen. Harry Kane is de eerste spits en zal dat blijven zolang hij fit is. Onlangs tekende de topscorer van de Premier League nog een nieuw contract in Londen. "Ik wil meer speeltijd, neem voor mezelf geen genoegen met nog zo’n teleurstellend jaar. Wel sta ik gewoon nog bij Spurs onder contract en zal ik me daar dus ook gewoon melden voor het nieuwe seizoen. Zoals het er nu voorstaat, want in het topvoetbal kan je niets uitsluiten", aldus Janssen.