'Raiola maakt Milan het leven zuur: clausules een must in contract supertalent'

'Raiola maakt Milan het leven zuur: clausules een must in contract supertalent'

03-06-2017 12:15
24

AC Milan, Gianluigi Donnarumma en diens zaakwaarnemer Mino Raiola lijken er maar niet uit te komen over een nieuw contract voor de achttienjarige keeper. Corriere della Sera meldt zaterdag dat Raiola een aantal nieuwe eisen op tafel heeft gelegd. Hij wil diverse clausules terugzien in de verbintenis van zijn cliënt. 

Milan werd recentelijk overgenomen door een Chinees consortium. De ambities zijn groot, maar Raiola is duidelijk naar de nieuwe leiding: eerst zien, dan geloven. Als beloftes over miljoenentransfers en grote investeringen in het elftal niet worden waargemaakt, dan moet er worden meegewerkt aan een transfer van Donnarumma, luidt één van zijn eisen. 

Wedden

Meer odds

Een andere harde eis: wanneer Milan zich komend seizoen níet kwalificeert voor (de voorrondes van) de Champions League, moet er eveneens worden meegewerkt aan een vertrek van het supertalent. Tenslotte moet er ook een afkoopsom worden vastgelegd in de verbintenis. Het zou gaan om een bedrag van zo'n honderd miljoen euro. 

Donnarumma kan volgens La Gazzetta dello Sport zo'n 4,5 miljoen euro per seizoen gaan verdienen. De huidige deal van de sluitpost loopt door tot de zomer van 2018.