'Koeman wil Liverpool en Sevilla aftroeven voor Poolse topschutter'

'Koeman wil Liverpool en Sevilla aftroeven voor Poolse topschutter'

04-06-2017 08:54
7

Ronald Koeman heeft zich met Everton gemeld in de strijd om de handtekening van Lukasz Teodorczyk. De topschutter van Anderlecht én de Belgische Jupiler Pro League is zeer gewild op de transfermarkt. Ook Sevilla en Liverpool willen de Pool.

Volgens The Mirror azen beide clubs uit Liverpool op de 26-jarige goaltjesdief, die dit seizoen 22 keer scoorde in 38 competitieduels. Liverpool zat al enige tijd achter Teodorczyk aan, maar Koeman werpt zich nu op als geduchte concurrent. Anderlecht verlangt naar verluidt zo'n 11,5 miljoen euro.

Everton en Liverpool moeten evenwel oppassen dat ze niet worden afgetroefd door Sevilla. De Andalusiërs brachten al een officieel bod uit op Teodorczyk, maar de onderhandelingen met de Belgische kampioen verlopen stroef. Sevilla zou zelfs een deadline hebben gesteld. Anderlecht heeft tot 12 juni om akkoord te gaan.

Mede door die moeizame gesprekken, heeft Everton goede hoop aan het langste eind te trekken. De club van Koeman heeft deze zomer grootse plannen op de transfermarkt.