Robben eist penaltymoment op: Geen discussie toch? Prima

Robben eist penaltymoment op: "Geen discussie toch? Prima"

04-06-2017 21:27
8

Arjen Robben was na de 5-0 overwinning op Ivoorkust gematigd tevreden. De aanvaller van Bayern München is blij met de uitslag, maar niet helemaal met het vertoonde spel.

"Het is een goede test geweest", aldus Robben na afloop tegen SBS6. "Ik zal niet negatief doen, maar hier moeten we niet teveel waarde aan hechten. Na de eerste helft speelden we niet zo goed. Als je de kansen krijgt moet je ze maken, dat deden we gelukkig wel goed. Deze zege moet ook vertrouwen geven. Je moet realistisch zijn over of het goed was of niet. We kunnen nog wel stukken beter."

Voor Robben was het even wennen. De flankspeler had namelijk al twee weken geen duel meer gespeeld. "Ik moest er even in komen. Daarom was het goed om vandaag te spelen. Een paar dingen lukte niet helemaal. Het is lastig als je twee weken niet hebt gespeeld. Vrijdag (tegen Luxemburg, red.) moet het een stukje beter. Dan komt het goed."

Robben eiste in de eerste helft een door Vincent Janssen versierde penalty op. De aanvaller wilde hem hoe dan ook zelf nemen. "Geen discussie toch? Prima. Vincent kan hem nemen, ik ook. In dit geval nam ik 'm."